Dia 18

 13-12-2022

El dia d'avui ens hem centrat a decidir quina és la nostra missió i visió com empresa.

Des del primer dia que vam iniciar el projecte teniem molt clar quins serien els nostres objectius a curt i a llarg termini, per això la veritat és que se'ns ha fet bastant ràpid.

Avui volem explicar detalladament la metodologia que ens ha proposat la nostra professora Caterina Moll, ja que l'hem trobada molt interessant i efectiva.

En primer lloc, de manera individual hem pensat quina és la nostra missió d'empresa, per facilitar-ho hem començat la frase per "Ecocaml, hi és per ...", d'aquesta manera cada una hem aportat diferents idees, les quals anàvem posat damunt una taula.

Després una vegada tenir totes les idees personals, hem acudit a la taula on hi eren totes les propostes i les hem llegides conjuntament.

Finalment, les hem classificades per columnes i hem cercat una paraula clau per cada una.

D'aquesta manera, gràcies en aquesta metodología tothom ha participat i hem tingut les idees de tots els membres dels grups. (Aquí us deixarem dues imatges per ensenyar-vos-ho).


  La nostra missió és construir cases sostenibles, còmodes i segures. Aportant un estalvi energètic i en   conseqüència econòmic. 

Després hem tornat a fer el mateix procediment per la visió, canviant la frase per "Ecocalm aspira a ..."

 I hem arribat que la nostra visió és créixer de tal manera que majoritàriament les cases arreu del món és construesquin amb material natural, a través de l'estalvi energètic.

Per finalitzar el dia d'avui hem seguit amb el formulari.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15