Dia 35

 09-03-2023

Encara no ens ho creiem, però avui és l'últim dia abans de la presentació.

Tenim totes una mescla d'emocions molt variades, estem molt emocionades, però alhora preocupades i nervioses per demà.

Avui li hem mostrat a la nostra professora Caterina Moll el nostre vídeo final, ahir per fi el vam finalitzar, va ser un dia molt dur, vàrem fer moltes hores de feina, però estem molt contentes amb el resultat final.

La veritat és que també la nostra professora li ha agradat molt, i això per nosaltres és una de les millors sensacions. Ens ha donat alguns consells que hem seguit.

Ha estat molt divertit igual que estressant en alguns moments. En el vídeo no s'arriba a reflectir el gran treball que hem fet darrere que hem fet de recerca, investigació, etc.

Són moltes emocions constants, ja que també serà l'últim dia de classes, i la veritat es que hem fet un molt bon grup i se'ls trobarà molt a faltar.

Com a reflexió final d'aquest curs, estem molt contentes amb lo que hem millorat en equip, no ens havíem donat compte fins que avui na Cati m'hos ho ha dit.

Vàrem començar amb molt de problemes, però a poc a poc hem fet molt bon equip. Som cinc al·lotes amb molt caràcter i molt diferents, però  que és veritat que ens complementem molt bé i tenim les idees molt clares.

Res finalment agrair-vos a tots i totes per aquesta oportunitat, pels vostres consells, i la vostra paciència.

I aquí s'acaba una nova aventura, que esperem algun dia poder fer-la realitat.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15

Dia 18