Dia 34

 07/03/2023

Avui hem sortit les dues hores de l'assignatura a gravar, ja que com vam explicar en el passat blog, ens és molt difícil coordinar-nos bé per trobar-nos les 5.

Com que les hores eren entre els dos patis, hem aprofitat aquest temps lliure, per poder avançar i gravar totes les escenes pendents i mentrestant començar a gravar l'àudio.

Primerament, hem anat a ca l'àvia de la Joana i hem gravat totes les escenes d'allà, hem volgut fer veure que aquesta seria la casa final què li hem construït a la Yanire, que és la nostra clienta en el vídeo, i que ara li estem mostrant totes les parts explicant-li també els materials naturals què s'han utilitzat i els sistemes de reutilització d'energies.

També hem tingut personatges extres, agrair al fiol de na Daniela i els seus pares per confiar en nosaltres i poder gravar una petita escena amb ell.

Després hem anat a l'antiga casa de na Yanire, que és la nostra casa pilot, on la gent ens pot venir a visitar i li expliquem tot el procés que hem realitzat per construir-la, els materials usats, el sistema de reutilització d'aigües, l'energia renovable, etc.

Sa veritat és que ens ho hem passat molt bé, hem rigut, però també hem treballat molt.

Estem en època de recuperacions així que se'ns complica un poc poder quedar a les tardes, però demà dimecres dia 8 quedarem totes per poder acabar els àudios i editar el vídeo.

La veritat és que estem totes molt emocionades i no ens creiem que sols estem a tres dies de presentar el projecte, estem una mica nervioses, però molt il·lusionades de poder presentar el nostre projecte a tot el professorat i l'alumnat.

Ens ha portat molt esforç, però la satisfacció que sentim ara mateix és superior. Estem molt contentes amb el que estem aconseguint.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15

Dia 18