Dia 25

 

26-01-2023 

 

Avui ha vingut l'Aina a fer-nos la segona xerrada per a seguir amb el projecte. D'aquesta manera també ha pogut fer un seguiment de com portem les tasques i de si ho estem fent bé o no. 

A la xerrada d'avui ens ha xerrat de la làmina model de negoci que consisteix en visualitzar el nostre model de negoci abans de començar-lo. Aquest recull tots els components que formen part d'un model de negoci. 

En aquest model de negoci, ens va explicar el model "Business Model Canvas", què aquest document està dividit en 9 seccions, cada una d'elles amb una idea i una tasca diferent. Entre elles hi trobem; 

- Els segments de mercat. 

- La proposta de valor. 

- Els canals. 

- La relació amb els clients. 

- Les fonts d'ingressos. 

- Els recursos claus. 

- Les activitats claus. 

- Les associacions claus. 

- L'estructura de costos. 

Seguidament, ens va posar un exemple molt clar de Nespresso. Què ens va ajudar a orientar-nos un poc sobre com fer la feina.  

 

Finalment, ens va explicar i introduir el què s'exposarà a la següent xerrada del dia 23 de febrer. Dient també les tasques què hem de tenir acabades per aquell dia. Aquesta tasca què hem de fer és un guió de màxim dos minuts. Per a després amb ella, fer el vídeo d'uns 5 minuts amb aquest guió. 

 


 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15

Dia 18