Dia 31

 21/02/2023


Després d'haver deixat més clar a la darrera sessió el què havia d'incloure el vídeo, vam decidir representar les escenes mitjançant un esbós de dibuixos. 

Vam anar apuntant idees entre totes per fer escenes diferents, creatives i innovadores què poguessin captar l'atenció. 

Tot seguit, vam decidir quin personatge volia representar cada una de nosaltres al vídeo. I va quedar de la següent manera:

- Yanire i el seu "fill": Són els personatges principals, més en concret la Yanire, ja que representa el client ideal del nostre projecte. 

- Daniela: Ella és l'administrativa i l'encarregada de l'empresa Ecocalm, és qui porta tots els documents necessaris a l'hora de compra i venda i s'encarrega de l'oficina i de l'atenció amb el client. 

- Amal: És la representant de l'empresa, ella se n'encarrega d'analitzar els terrenys i les necessitats dels clients a primera impressió per a poder aconseguir una bona feina. 

- Joana: Ella és qui controla les visites a la nostra casa pilot que tenim actualment. I explica els nostres diferents tipus d'energies renovables que utilitzem. 

- Júlia: És qui dur a terme tots els detalls finals com la decoració de la casa, explicar-lis els nostres serveis extres (mudances, assegurances...) i mostrar-lis el seguiment de la construcció fins al resultat final. 












Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 15

Dia 18

Dia 12