Dia 22

 13-01-2023

Avui ens ha retut molt el temps de feina. Just hem arribat ens hem posat mans a l'obra, em fet una petita reunió per parlar com vam quedar l'altre dia i reorganitzar la feina següent.

En aquest cas avui ens hem reduït amb dos grups, un de tres i una parella.

Per una banda, na Júlia Florit i na Yanire Serrano s'han encarregat de la part del client i han fet feina per trobar i especificar el nostre client ideal. Tenint en compte el que els nostres competidors els hi ofereixen.

I per l'altra na Daniela Pons, n'Amal Bertit i na Joana Pons, han analitzat tot el relacionat amb els competidors. N'han seleccionat 5 dels més importants i que seguessin competència de prop i els han analitzat un per un.

Des del punt de vista nostra i del client.

Han mirat les seves xarxes socials, la pàgina web, les valoracions de Google, etc.

També hem tingut la necessitat de comunicar-nos telefònicament amb algunes empreses, ja que no s'especificava a quines zones treballaven.

Això ens ha servit per quan sigui hora de fer la nostra web tenir-ho en compte.

Finalment, estem molt contentes amb la feina d'avui i esperem que el pròxim dia puguem acabar aquest Sprint.

Avui ens ha retut molt el temps de feina. Just hem arribat ens hem posat mans a l'obra, hem fet una petita reunió per parlar com vam quedar l'altre dia i reorganitzar la feina del dia d'avui.

En aquest dia ens hem dividit amb dos grups, un de tres i una parella.

Per una banda, na Júlia Florit i na Yanire Serrano s'han encarregat de la part del client i han fet feina per trobar i especificar el nostre client ideal. Tenint en compte que els hi ofereixen els nostres competidors.

I per l'altra na Daniela Pons, n'Amal Bertit i na Joana Pons, han analitzat tot el relacionat amb els competidors. N'han seleccionat 5 dels més importants i que seguessin competència de prop i els han analitzat un per un. Tant des del punt de vista nostra com el del client.

Han mirat les seves xarxes socials, la pàgina web, les valoracions de Google, etc. I també hem hagut de comunicar-nos telefònicament amb algunes empreses, ja que no s'especificava a quines zones treballaven.

Això ens ha servit per quan sigui hora de fer la nostra web tenir-ho en compte.

Finalment, estem molt contentes amb la feina d'avui i espera'm que el pròxim dia puguem acabar aquest Sprint.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15

Dia 18