Dia 26

 

31-01-2023 

 

Avui, hem començat a fer el Model Canvas que vam explicar en el blog anterior, on ens hem repartit les tasques de manera proporcional a la fitxa i cada una ha explicat i redectat el què li ha tocat. 

La Daniela ha anomenat els segments de Mercat i ha apuntat els Recursos claus que ens poden ajudar a obtenir beneficis a l'empresa. 

L'Amal ha exposat la proposta de valor explicant la idea de negoci. 

La Joana ha explicat els canals que utilitzarem per a donar-nos a conèixer i les activitats claus per a ajudar a fidelitzar els clients i les què ens faràn diferenciar-nos d'altres negocis. 

La Yanire per altra banda, ha exposat els fluxos d'ingressos que podriem tenir i també ha començat a concretar els socis claus que podriem tenir com a empresa. 

Finalment, la Júlia ha explicat la relació que volem mantenir com a empresa amb els clients i les possibles tècniques que podriem utilitzar i l'estructura de costos depenent dels costos fixos i variables que podria tenir l'empresa. 


A la darrera part, ens hem dedicat a adequar el blog ja que hi havia alguns que no tenien fotografíes i haviem de revisar les faltes. 





 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Dia 32

Dia 15

Dia 18